Εσείς περίμενετε την Activision να ανακοινώσει το επόμενο Call of Duty? Ίσως δε χρειάζεται αφού μια εταιρία σνακ είναι ένα βήμα πιο μπροστά. Σύμφωνα με το TheGaming Revolution το οποίο κοινοποίησε φωτογραφίες στο Twiter φαίνεται πως αποτελούν κάποιου είδους προωθητική ενέργεια της Doritos σχετικά με το Call of Duty: Black Ops Cold War το οποίο βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. Κυκλοφορούσαν φήμες για επιστροφή στο original Black Ops αλλά με το promo της Doritos μάλλον επιβεβαιώθηκαν.

Το Promo το οποίο προσφέρει διπλούς πόντους για ένα χρόνο φαίνεται πως ξεκινά στις 5 Οκτωβρίου, αλλά χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τότε. Ένα παρόμοιο promo για το Modern Warfare ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου πέρσι.



Ενώ τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί, διαρροές αναφέρουν ότι ο τίτλος θα εξερευνεί τον πόλεμο του Βιετνάμ από τη σκοπιά των Αμερικανών. Όποτε και αν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, το σίγουρο είναι ότι θα αργήσει να ανακοινωθεί αν λάβουμε υπόψη πιθανές καθυστερήσεις λόγω της πανδημίας αλλά και τις κυκλοφορίες των νέων PlayStation 5 και Xbox Series X.